Restaurang i Örebro med god mat

En speciell restaurang i Örebro med hemmakänsla

Kitchenette är en restaurang i Örebro med en härlig familjär hemmakänsla. Vi har kämpat för att ta fram ett koncept som restauranger i Örebro saknat. Vi har en viss typ av mat och en mysig stämning som man inte kan få någon annanstans. Det är med kärlek och hårt arbete som vi kan skapa riktigt god mat men det är lika viktigt att restauranger har en trivsam och mysig miljö där man kan äta den goda maten.

Restaurangen är det nya vardagsrummet!

Att laga god mat och att umgås i köket tillsammans är något man alltid gjort. Vi lagar ofta mat tillsammans med andra, vi lagar mat till andra och vi äter maten tillsammans. Därför har vi skapat en levande mötesplats där köket är i centrum för hela restaurangkonceptet. Vi har suddat ut gränserna mellan restaurangen, baren och köket. Det gör att du kommer närmare råvarorna, tillagningen och kockarna. Kitchenette är en restaurang i Örebro med god mat och ett kök med en sorlande och familjär hemmakänsla. Här kan du välja att sitta vid mörningskylen, vinkällaren eller vid det öppna köket.

God mat i Örebro

Vill du ha en speciell upplevelse och god mat i Örebro är du välkommen till vår sociala tummelplats. Vi använder bara lokala råvaror i högsta kvalitet. Maten är tillagad utan krångel med små medel av våra fantastiska kockar. Varför inte ge bort en matupplevelse utöver det vanliga till någon du tycker om eller uppskattar extra mycket.

Maten är säsongsbetonat och en smakupplevelse du kommer att minnas. Med inspiration från hela världen har vi tagit fram ett antal riktigt goda rätter som är gjorda för att dela. Man beställer in några olika plockrätter som man sedan sitter och äter tillsammans. Efter plockrätterna är det gott med en saftig köttbit som tillagas och trancheras tillsammans med benet

Restaurang med god mat i Örebro

Restaurang för alla tillställningar

Det spelar ingen roll vad det är ni vill fira, vi hjälper er att göra middagen och restaurangbesöket minnesvärt. Kontakta oss så går vi igenom era önskemål och berättar hur vi kan hjälpa till. Vi tar emot upp till 75 sittande gäster eller ännu fler vid speciella events.

Ring gärna 019-104019 eller boka bord här.

  • Högtidsfirande
  • Företagsevent
  • Svensexa & möhippa
  • Födelsedag
  • Romantisk middag

Restaurang Kitchenette Ågatan 3 är beläget i hörnet av Ågatan och Färgaregränd i Örebro.

Olika restauranger i Örebro

Andra restauranger i Örebro

Örebro har många bra restauranger som är värda ett besök. Det finns hundratals olika restauranger i Örebro så oavsett vad du skulle vara sugen på hittar du garanterat en restaurang som bjuder på god mat som passar dig. Vi lovar dock att du inte kommer att ångra dig om du besöker Kitchenette. Men ibland kanske man är sugen på en hamburgare, pizza eller kinamat istället. Läs mer om restauranger i Örebro här.